Лари Джонсън: Зеленски да си събира багажа. Приятелите ми от ЦРУ му пратиха послание – времето му изтече!

Съединените щати се готвят да изхвърлят Володомир Зеленски. Мисля, че виждаме признаци, че не толкова комедийният гений на Украйна е на път да удари на камък. Един от моите лоялни читатели и поддръжници ми сигнализира за статията от снощи в „Уолстрийт джърнъл“ – „Пиянска вечер, яхта под наем“: Истинската история за саботажа на газопровода „Северен поток“. Знаете, че имате работа с истински „професионалисти“, когато имате група, която смесва алкохол с експлозиви (уж).

След като се изсмях още на първите параграфи от текста, разбрах, че старите ми приятели от ЦРУ изпращат съобщение – което е: г-н Зеленски, времето ви изтече.

Въпреки че статията посочва бившия генерал, а сега посланик в Обединеното кралство, Валерий Залужний, като този, който стартира операцията за взривяване на газопровода Северен поток, това не оневинява мъничкия г-н Зеленски.

За разлика от разказа на Сиймур Хърш за унищожаването на „Северен поток“, който се основава на реални източници от разузнавателната общност на САЩ, материалът на WSJ си мирише на кофти измислица.

Това е нещо като „Островът на Гилиган“ в Балтийско море. Статията на WSJ пренебрегва техническите предизвикателства и експертните познания, необходими за поставянето на експлозиви в дълбоки води. Това не е гмуркане с акваланг на Карибите. Придържам се към разказа на Сиймур Хърш за случилото се.

Сега е важно да се разбере, че според мен тази статия е написана с насърчаване и подкрепа от ЦРУ.

Първата голяма улика? В статията се настоява, че ЦРУ е предупредило украинците да не взривяват „Северен поток“. Разбира се, че са го направили.

След като ЦРУ пуска тази история, която е придружена от други истории в други медии, че САЩ вече са избрали наследник на Зеленски, докато на повърхността излизат други истории, обвиняващи Човека Z (Зеленски бел. Критично) за провала в и около Курск, Володомир вероятно трябва да започне да си събира багажа.

До края на тази година той може да се превърне в реликва на историята.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Кардамски: Зеленски не само вече пречи на САЩ, но дадоха и сигнал, че е извън играта

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!