След гнусното откриване на Олимпиадата, Словакия бойкотира закриването ѝ!

Вицепремиерът на Словакия каза, че няма да участва в церемонията по закриването на Олимпийските игри в Париж, заради отватителната пародия на Тайната вечеря по време на откриването на игрите миналата седмица.

Организаторите на Олимпиадата в Париж подготвиха отвратителното за света представление, изпълнено с ЛГБТ идеология и оскърбление към символите на християнството, каза Томаш Тараба в публикация във Фейсбук в неделя.

„Трябваше да представлявам Словакия на церемонията по закриването, но за нормалния свят тази Олимпиада завинаги ще остане символ на изроден упадък, който злоупотреби с красотата на спорта и го превърна в прогресивен политически театър. Затова реших да не участвам на церемонията по закриването“, добави той.

Представлението в петък, водено от драг кралици и танцьори, предизвика значителна реакция от християнския свят, който каза, че е неуважение към религиозните вярвания. Организаторите се извиниха за представянето.

В отделен пост на X Тараба каза: „Международният олимпийски комитет изтрива от интернет позорната церемония по откриването. Обидите към християнството и представеното упадък достигнаха такова ниво, че обидиха целия нормален свят, който разбира разлика между култура и боклук.“

Източник: Анадолската агенция

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!