Колапсът на западната цивилизацията и християнската култура: травестити на Олимпиадата като Тайната вечеря!

Станахме свидетели на спектакъл от травестити, които превъплъщават в образите на… Исус Христос и неговите ученици на Тайната вечеря на церемонията по откриването на Олимпийските игри през 2024 г. Това е демонстрация по учебник на пълния крах на западната цивилизация, изродила празника на олимпизма и неговите идеали в транссексуален парад! Това пише гръцкият портал Рronews.

Наблюдавайки откриването на Олимпийските игри 2024 г., френската евродепутатка Марион Марешал Льо Пен, племенница на Марин Льо Пен, изрази възмущението си от представянето:

Трудно е да се оценят няколкото успешни сцени – от обезглавената Мария-Антоанета до целуващата се двойка, травеститите, унижението на Републиканската гвардия, принудена да танцува на Ая Накамура, и общата грозота на костюмите и хореографията.

Това е отчаян опит да се отпразнуват ценностите на спорта и красотата на Франция сред такава груба пропаганда на Уок културата (култура на пробуждането).“

Малко по-късно племенницата на Марин Льо Пен написа в профила си в Х:

За всички християни по света, които гледат церемонията по откриването и са били обидени от пародията на Тайната вечеря с травестити, трябва да знаят, че това не е Франция, а лявото малцинство, готово на всякаква провокация.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!