Волгин: Камала Харис е перфектното физическо въплъщение на всички отрицателни черти, характерни за Демократическата партия

Петър Волгин, Фейсбук

Петър Волгин

Камала Харис е идеалният кандидат – президент на американската Демократическа партия. Защото е перфектното физическо въплъщение на всички отрицателни черти, характерни за тази партия.

Някога Демократическата партия защитаваше хората на наемния труд, бореше се срещу ексцесиите на капитализма и срещу завладяването на държавата от няколко олигархични клана.

Днес Демократическата партия не се бори срещу статуквото и закостенелите порядки. Тя Е статуквото. Именно Демократическата партия крепи порочната система, която разяжда американската демокрация.

От партия на хората на наемния труд се е превърнала в партията на имащите и на привилегированите. Така че няма защо да се питаме защо толкова много „сини якички“ гласуват за Тръмп и за Републиканската партия.

След като демократите са те предали, е логично да се ориентираш към републиканците, нали? Може и да изглежда странно, но гласуването за Тръмп днес означава подкрепа за промяната, за разчистването на Авгиевите обори на политическата корупцията.

А гласуването за Камала Харис е обяснение в любов на статуквото, тоест всичко да си остане, както си е било. Дори и това да означава още по-голямо пропадане на Америка в дълбоката криза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!