Щабът на Байдън към медиите: Вече няма да ви даваме списък с въпроси, какво да го питате

Предизборният щаб на президента на САЩ Джо Байдън вече няма да предлага на журналистите, които ще интервюират ръководителя на американската администрация, списък с предварително подготвени въпроси. Това съобщи телевизионният канал CNN.

„Независимо от факта, че водещите винаги са имали възможност да задават всякакви въпроси по желание, оттук нататък ще се въздържаме от предлагане на въпроси“, цитира телевизионният канал свой източник.

По-рано двама радиоводещи, които са интервюирали Байдън тази седмица, заявиха, че преди разговора с президента са получили списък с въпроси, към който са били посъветвани да се придържат. Интервютата бяха дадени след неубедителното представяне на Байдън в предизборен телевизионен дебат.

Телевизионният дебат между Байдън и Тръмп се проведе на 27 юни в Атланта, Джорджия. Беше им забранено да имат със себе си подсказки за разговор.

Според експресно проучване на CNN две трети от зрителите, които са гледали дебата, присъждат победата на Тръмп. Както The Wall Street Journal съобщи по-рано, сред демократите в Конгреса на САЩ настъпи паника заради неуспешното, според тях, представяне на Байдън на телевизионния дебат. Беше отбелязано, че някои демократи се надяват да намерят нов претендент за поста на кандидат-президент от Демократическата партия.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!