Маккарти: Кокаиновата мистерия в Белия дом показва, че хората на Байдън са с привилегии

Сикрет сървис: Откривали сме два пъти и марихуана

Съобщението на Сикрет Сървис, че е приключено разследването за кокаина, открит в Белия дом на 2 юли, е още един пример за това, че обкръжението на президента Джо Байдън получава различно, привилегировано отношение. Тона каза председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти пред Fox News в четвъртък.

По-рано стана ясно, че Сикрет сървис прекратява разследването си за открития кокаин в Белия дом, след като не успя да открие извършителя. Службите са успели да стеснят списъка до приблизително 500 потенциални заподозрени, но не уточняват кой влиза в него. Откритието по-рано този месец причини политически главоболия на президента Байдън и породи опасения относно сигурността в комплекса на Белия дом. Откритието доведе до предпазно затваряне на комплекса на Белия дом.

Междувременно стана ясно, че от Сикрет сървис са разкрили пред членове на Конгреса, че през 2022 г. в Белия дом два пъти е откривана марихуана. Тревата е разрешена в окръг Колумбия, но е забранена на територията на федералните власти.

Това е най-охраняваната сграда вероятно в Америка и е под видеонаблюдение 24 часа в денонощието. Струва ми се, че когато става дума за семейството на Джо Байдън, отношението към тях по-различно, отколкото към всички останали. Ако не могат да кажат (Сикрет Сървис) кой е вкарал кокаина, какво ли друго се случва в Белия дом? Притеснен съм още повече, защото тук се водят дискусии и се решават важни въпроси“ь каза Маккарти. Той добави, че е възмутително, че служителите, които работят в Белия дом не успяват да дадат задоволителен отговор пред обществото кой е отговорен за внесения кокаин.

Бившият президент Доналд Тръмп заяви, че разследващите знаят кой е вкарал кокаина в Белия дом, но отказват да говорят.

Източник: Foxnews

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!