Байдън не е сигурен за кандидат за президент на демократите. Двама чакат в сянка, твърди Сиймор Хърш. КОИ СА ТЕ?

Американският разследващ журналист Сиймор Хърш засяга в последния си материал въпроса с несигурността на кандидатурата на Джо Байдън за президент на САЩ и възможността в последния момент той да отпадне от напреварата.

Според информацията на Хърш предстоящите избори предизвикват все по-голямо безпокойство сред демократите, които се опасяват от поражението му в дебатите от бившия лидер на страната Доналд Тръмп. Отбелязва се, че ако той загуби, може да се откаже от номинацията за държавен глава.

Гавин Нюсъм

„Основен критерий за мнозина ще бъде представянето на Байдън по време на дебата. Президентът ще трябва да достигне следващата седмица (когато ще е дебатът бел.ред) интензивността, която демонстрира по време на речта си „За състоянието на нацията“ през март, за да бъдат доволни спонсорите му.

Едно колебливо представяне, както ми казаха двама дългогодишни политици, които са пряко запознати, ще засили натиска върху Демократическата партия да направи нещо драстично и безпрецедентно преди изборите през ноември…“

Джей Прицкер

„Кандидатът (за президент на САЩ на Демократическата партия) при такъв развой на събитията може да бъде губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм или губернаторът на Илинойс Джей Прицкер“, се казва в разследващия материал на Хърш.

Хърш определя сегашната политика на Байдън катастрофа и заключва, че настоящият държавен глава на САЩ трябва да проучи предложенията на Путин за Украйна.

Сиймор Хърш твърди в същия материал, че Русия и Западът са водили разговори за взаимни отстъпки относно конфликта в Украйна. По думите му, САЩ са наясно, че Киев не може да постигне пробив. Въпросните преговори са се случили преди предложението на Путин за решаване на конфликта преди седмица. Хърш се позовава на свои източници. Информация по темата, можете да прочетете в линка по-долу:

Хърш: Преди предложението на Путин за мир, Москва и Западът са водили вече разговори

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!