Полк. Макгрегър: Време е САЩ да преосмислят ролята си в света. Америка вече не е световен лидер!

от Лазар Лазаров

Време е американският народ да преосмисли своята роля в световните процеси. САЩ трябва да се съсредоточат върху масовата имиграция, която се е превърнала в  оръжие за масово унищожение в ръцете на сегашните власти. НАТО е на ръба да се разпадне. Същевременно, светът вече не вижда Америка като лидер. 

Това заяви в социалната мрежа „X“ американският полковник в оставка и бивш съветник на министъра на отбраната в администрацията на Доналд Тръмп Дъглас Макгрегър

„Време е американският народ да преосмисли ролята си в света“, пише той в публикация.

Според него САЩ трябва да се съсредоточат в подсигуряване на границите си.

„Трябва да прекратим практиката на отворени граници и да си върнем контрола върху южната ни граница„, отбелязва бившият съветник на Пентагона, като посочва, че имиграцията се е превърнала в оръжие за масово унищожение в ръцете на сегашното американско правителство.

„Трябва да прилагаме съществуващите закони и да изискваме законната имиграция да насърчава националната сигурност“, уточнява полковникът.

Макгрегър пише още, че НАТО, „заветният съюз на Единната партия (Демократи и Републиканци – бел.ред.) на САЩ, сега е на ръба на жизнените си показатели.“

„Честно казано, светът вече не следва водачеството на Америка“, добавя бившият американски офицер.

Критично припомня, че по-рано Макгрегър заяви, че растящата инфлация в Съединените американски щати унищожава средната работа класа, а  през южната граница в страната влизат с милиони незаконни мигранти. Същевременно, големите технологични гиганти заедно с американските власти отклоняват вниманието на американците от реалните проблеми на САЩ, заливайки ги с пропаганда за следващата „екзистенциална заплаха“.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!