Стивън Сегал: Войната, в която сме въвлечени, е започната и финансирана от Запада. Тя е между доброто и злото!

Специалният представител на руското външно министерство по хуманитарните отношения, актьорът Стивън Сегал призова „всички да се обединят срещу злото на западния свят и да се борят за истината и справедливостта“, пише ТАСС.

Стивън Фредерик Сигал е бил награден с руския Ордена на приятелството на церемонията в Екатерининската зала на Кремъл в четвъртък (30 май)

„Войната, в която сме въвлечени, е започната и финансирана от Запада. Това е война между доброто и злото. Всички региони, всички държави и всички народи трябва да се обединят, вместо да се поддават на контрола и заблудата на това чудовище на лъжливата преса.

Трябва да помогнем за образоването на онези, които не могат да видят какво се случва в действителност.

Нека бъдем образовани хора, които разбират какво е пропаганда и какво е истина. Призовавам всеки и всички, които разбират това, да се обединят в борбата за истина и справедливост“, е заявил той на церемонията, завършва Сегал, пише ТАСС, цитирана от Фокус

По-рано, на 9 май, стана ясно, че Европейският съюз планира да наложи санкции срещу Стивън Сегал, заради симпатиите му към руския президент Владимир Путин. Това писа EUobserver.

Изданието съобщи, че 14-ият пакет от санкции срещу Русия ще удари „онези, които разпространяват пропаганда в ЕС и се опитват да подкупят членове на Европейския парламент“.

Предвижда се персонални санкции да бъдат въведени конкретно срещу Стивън Сегал, който присъства на церемонията по встъпване в длъжност на Владимир Путин. Под ограниченията може да попадне и руския певец Ярослав Дронов, по-известен под псевдонима „Шаман“.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!