Медведев: Западът вече е взел решение да ликвидира наркоманизирания клоун

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев обърна внимание в своя Telegram канал относно информацията за ареста на полски гражданин по подозрение за организиране на покушение срещу президента на Украйна Владимир Зеленски, като изрази увереност, че Западът вече е взел решение „да го ликвидира“.

„Покушение срещу главния бандеровец в Полша? Но това наистина е сериозно. Наркоманизираният клоун има повод за сериозна тревога. Вероятно това може да е първото доказателство, че Западът е решил да го ликвидира“, написа Медведев в канала си.

Припомняме, че в четвъртък украинските служители на реда, в сътрудничество с правоприлагащите органи на Варшава, задържаха гражданин на Полша, който бе заявено, че бил предложил на разузнавателните служби на Руската федерация съдействие за организирането на покушение срещу Зеленски.

Според разследването заподозреният Павел К. по своя инициатива е бил установил контакт с представители на командването на Въоръжените сили на Русия и ги е информирал за готовността си да работи в полза на военното разузнаване на Москва.

Неговите задачи били събиране и предаване на информация на Москва за сигурността на летище Жешов-Ясионка на полска територия. Всичките му действия са били с цел да помогне на руските разузнавателни служби да планират възможно покушение срещу украинския президент Володимир Зеленски по време на посещение в Полша.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!