Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

от Лазар Лазаров
Боян Чуков

Съвсем скоро единствената тема на всякакви международни срещи за Украйна ще бъде безусловната капитулация на киевския режим. Вероятно предстои колапс на военните сили на Украйна и пълна капитулация на президента й Владимир Зеленски и приближените му. Това заяви в публикация в социалната мрежа Фейсбук геополитическият анализатор Боян Чуков.

„Съвсем скоро единствената тема на всякакви международни срещи за Украйна ще бъде безусловната капитулация на киевския режим, съветвам всички вие да се подготвите за това“, цитира Чуков думите на представителя на Руската федерация в ООН, Василий Небензя.

„Очевидно Небензя загатва тема, която коментират повечето сериозни анализатори“, обяснява той.

По-ясно казано, вероятно предстои колапс на ВСУ и пълна капитулация на Зе&Ко (Владимир Зеленски и компания – бел.ред.)“, пояснява Чуков, като добавя:  „Руските бомби ФАБ в различните опции 500, 1000, 1500 и 3000 обърнаха ситуацията на фронта. Тежките руски планиращи бомби сринаха ВСУ.“

„Според украински източници Fab-500 изтръгва врати от пантите на разстояние 1 км. Киев е на прага на енергиен срив“, продължава той.

По думите му руснаците унищожават систематично електрогенериращи украински мощности, а не само разпределителни станции и трафопостове, както бе до този момент.

„Путин сподели с Лукашенко, че през зимата руснаците са оставили елекрогенериращите мощности по хуманни съображения… предвид болници, училища и други“, завършва геополитическия анализатор.

Критично припомня, че по-рано беше съобщено, че Въоръжените сили (ВС) на Руската федерация нанесоха масирана атака срещу обекти на горивно-енергийния комплекс (ГЕК) на Украйна.

Уважаеми читатели на КритичноБГ, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!