Лари Джонсън: „Путин не блъфира. Не е като Байдън. Не е клоун.“ И добави, какво игнорират „идиотите“ на Запад ВИДЕО

Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън е категоричен в подкаст, че Западът не си е научил урока и не се вслушва в това, което му говори руският президент Владимир Путин. „Той никога не блъфира“, добавя експертът. По думите му, Русия е разобличила НАТО като фалшив военен съюз

Ето и пълния превод на част от неговото интервю:

Не сме си научили уроците. Западът не си е взел поука. Трябва да се вслушаме в това, което казва Путин. Той не говори глупости, не е Джо Байдън, не забравя къде е бил вчера. Всичко, което Путин казва, е важно. И той никога не блъфира. Той не е играч на покер. Той не е клоун. Казва точно това, което мисли. И го казва подробно, черно на бяло.

Той предупреди Запада, че ако продължи да тика Украйна в НАТО, ако Алиансът се придвижи към границите на Русия, ние (т.е. Русия) ще го спрем.

Е, те направиха точно това, като започнаха специална военна операция през февруари 2022 г. И покрай това не само демилитаризираха Украйна, но и НАТО. Те разобличиха НАТО като празна безполезна черупка, фалшив военен съюз, така да се каже. Така че обърнете внимание на това, което той казва, и само идиотите на Запад могат да го игнорират.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!