Ален Делон гасне. Иска да си иде тихо, а фамилията се раздира от интриги

от Лазар Лазаров

Дъщерята на френския актьор Ален Делон, Анушка Делон, е обявила пред списание France Inter, че баща й иска тихо да си отиде от този свят.

По думите й великият актьор вече нямал сили да продължава с лечението си. Разкритието с появява само ден след като 72 огнестрелни оръжия и над 3000 кутии с боеприпаси бяха иззети от дома му.

Една от причината за прибирането им е, че Ален Делон може да ги използва за самоубийство.

През 2019 г. той получава инсулт, в резултат на който придвижването му силно се ограничи. В момента той се лекува и от лимфом. Когато се разболява, актьорът изразява притеснение, че децата му може да се скарат. Точно това и се случи.

„Ален Делон е дълбоко шокиран от излагането на показ на личния му живот, за него това е унизително, истински кошмар“, заявява дългогодишният му адвокат Кристоф Айела.

Това се случва ден след като става ясно, че легендарният френски киноактьор е завел дело за клевета срещу най-големия си син – Антони Делон.

На 4 януари 59-годишният първороден син на звездата от брака му с Натали Делон дава интервю за сп. „Пари мач“, където разкрива подробности за влошеното здравословно състояние на баща си. В него Антони обвинява своята полусестра Анушка в укриване от него и от другия им брат Ален-Фабиен на факта, че актьорът е бил подложен в Швейцария между 2019 и 2022 г. на 5 когнитивни теста, като не е успял да се справи с нито един.

„Според лекарите тези тестове показват когнитивна деградация, която поставя баща ми в състояние на психологическа слабост, т.е. на уязвимост“, посочва Антони, като подчертава, че Анушка е скрила медицинските резултати заради свои лични интереси. „С мълчанието си тя го постави в опасност, добавя още най-възрастният от наследниците на Делон, наричайки сестра си „способна на всичко манипулаторка“.

От интервюто става ясно, че той първи е направил изложение пред полицията, макар и без да подава официална жалба срещу Анушка. Антони разкрива, че Ален Делон е зле, че не издържа да се гледа в подобно състояние, останал без сили.

Той говори малко, уморява се или се нервира, когато го караме да повтори, защото не се чува добре какво казва. Потънал е в мислите си, настроенията му се менят, безспорно заради това, което преживява, споделя Антони. Според него Делон е победен от старостта и е жертва на загуба на паметта, която му пречи да си спомня разговори и да се придържа към решенията, които взема, цитира думите му френското  издание „Фигаро“:

„Отказвам да бъда омърсена по този начин, да ме третират като манипулаторка, лъжкиня и не знам още какво“, отговоря Анушка на обвиненията на брат си пред телевизия TF1.

„Срам ме е, че нашият семеен живот, че интимният ни живот е на показ“, добавя единствената дъщеря на легендата, която споделя, че не може да спи и е имала желание да се самоубие, когато разбира за постъпката на брат си. Тя се заканва, че също ще го съди за клевета, отправяне на заплахи и тормоз.

Според нея Ален Делон все още понася последиците от инсулта, претърпян през 2019 г., но е напълно способен да води разговори и да подписва документи.

Накрая във войната се включва  и най-малкият от семейството, който замае страната на своя полубрат. Ален-Фабиен изважда запис на таен разговор между Анушка и 88-годишния киноактьор. В него се чува само гласът на Анушка, която заявява:

„Уморена съм, татко, заради всичко, което се случва. Погребват ме, а теб те изкарват глупак. Преди всичко трябва да си предпазлив. Ти си глупак, а аз съм тъпачка, момиче, което манипулира баща си. Татко, може да се наложи да кажеш нещо, защото капанът ще щракне върху теб“.

В пост в социалните мрежи Ален-Фабиен признава, че е направил записа с телефона си, обвит в кърпа, като го оставил в стаята и излязъл да изпуши една цигара. „Ти отвори кутията на Пандора“, нахвърля се и той на свой ред срещу сестра си.

Източник: Safenews

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

 

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!