ГЕРБ напомниха на ПП, кой е по-по-най. Борбата с корупцията им била основен приоритет

Деница Сачева, ГЕРБ

Мнението на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, че преговорите и подписването на коалиционно споразумение са крайно наложителни, тъй като смятаме, че е време политическото лицемерие да спре, заяви на брифинг в парламента зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Деница Сачева.

Ясно е, че работим заедно, ясно е, че работим по конкретни теми и приоритети и не приемаме поведението, което има „Продължаваме промяната“ в непрекъснато неглижиране на това, че ГЕРБ-СДС е първа политическа сила, спечелила доверието на своите избиратели и имаща право да предлага и изпълнява програмите и приоритетите, с които е била избрана от своите гласоподаватели, посочи Сачева.

Непрекъснатите намеци за „корупционен багаж“ намираме най-малкото за нелепи, посочи тя по повод на изказване на премиера Николай Денков във връзка с предложението на ГЕРБ за проект за коалиционно споразумение.

Сачева заяви, че и сега в кабинета „има министър, който още не е дал обяснение за „Чаталджа гейт“ , и министър, който се движи с охрана“.

Тя подчерта, че борбата с корупцията била основен приоритет и на ГЕРБ-СДС.

Източник: БТА

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!