Кремъл лаконичен за интервюто на Карлсън с Путин

от Лазар Лазаров

Американският журналист Тъкър Карлсън наистина е интервюирал руския президент Владимир Путин, потвърждава говорителят на руския лидер Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

„Да, мога да потвърдя това – отговори представителят на Кремъл на съответния въпрос на представители на медиите. – Веднага след като то (интервюто – бел.  ред.) бъде подготвено, ще бъде публикувано“, добавя говорителят.

„Не бих искал да избързвам: в края на краищата това е негово интервю, така че когато е готов да го публикува, вероятно първо сам ще разкаже за всички подробности“, отговори говорителят на Кремъл на въпроса кога е записано интервюто.

Както писа по-рано Критично, интервюто на руския президент Владимир Путин с журналиста Тъкър Карлсън е продължило два часа. Това съобщи американският водещ Алекс Джоунс, на когото Карлсън лично е доверил подробности около разговора с руския лидер. 

Интервюто на Тъкър Карлсън с Путин е продължило два часа! ПОДРОБНОСТИ

Прессекретарят на президента потвърди, че Карлсън лично се е срещнал с Путин. „Все още няма какво да ви кажа за подробности“, отговори Песков на въпрос дали американският журналист е бил под карантина преди разговора с руския лидер.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!