Арестович: Ако Украйна се съюзи с Русия: Здравей, СССР, ние ще управляваме света! С лапа над Европа! ВИДЕО

Бившият съветник на ръководителя на администрацията на Зеленски Олексий Арестович даде интервю, в което казва, че ако Украйна и Русия се помирят и съюзят ще властват над света под формата на нов СССР. „Поне Европа определено ще бъде под нашата лапа, тя и сега е под лапа, но тук тя ще бъде двойна руско-украинска лапа“, казва бившата дясна ръка на Владимир Зеленски.

Ето и превод на интервюто му, а след него е видеото:

Преди пет години формулирах украинската задача за 2024 г.: Преизберете Владимир Владимирович, преизберете тук, в Украйна, правилния човек.

И ако бъде преизбран, Украйна ще стане неутрална, няма да воюва с Русия. Значи можем да бъдем приятели. Всички усилия могат да бъдат концентрирани и прехвърлени на други фронтове – първата Студена война в Европа, в като ще имаме вече неутрална Украйна.

Можете ли да си представите, Украйна плюс Русия – какъв (тежък) аргумент ще е това на везните?

Всичките тези Чехия, Полша и други малки държавци, а дори и самата Германия отново ще се проснат пред тази мечка, излегнала се на хълбока си.

И отново (ще бъде): „Здравей, СССР, ние управляваме света!“

Поне Европа определено ще бъде под нашата лапа, тя и сега е под лапа, но тук (в този случай) тя ще бъде под двойна руско-украинска лапа.

Бисмарк е казал: „Русия с Украйна е империя, без Украйна не е империя“. И всички те го знаят много добре. Западът също го разбира отлично.

Американците имат само два избора: Украйна с Русия или Украйна срещу Русия. Как мислите, какво искат те? И дали тези две американски противотанкови бригади в Полша с всичките им полски мъжки сили ще изиграят голяма роля, ако към 400-те хиляди украински сили се прибавят 500-те хиляди войници на Русия? Ето ни ги силите: боеспособни, във върхова форма, мобилизирани, готови на всичко!

(Новината продължава след видеото)

Вчера изтече друг откъс от интервюто на бившия съветник на ръководителя на администрацията на Зеленски Олексий Арестович, в което той изразява още по-прелюбопитни тези. Според него, Русия и Украйна не само трябва да сключат мир и да заведат след това колективен иск срещу Запада за понесените щети от войната.

Олексий Арестович: Сега ще се избиваме взаимно със стотици или десетки хиляди (войници), за Авдеевка, Часов Яр, за каквото и да било. И защо? Какво ще спечелим от това – и Русия, и Украйна? Какво печелим, като губим 20 000 убити заради два областни центъра от двете страни?“, пита Арестович.

„Какво сме постигнали в исторически смисъл? Харесаха ли ни чичовците от щабовете във Вашингтон и Брюксел, които стояха около нас и ръкопляскаха, докато гледаха как две маймунки с ножове скачат една върху друга? Защо е нужно да го правим?“

Олексий Арестович е категоричен, че двете страни трябва да сключат мир, като за целта президентът на Русия трябва поеме инициативата, да иде, да се представи и след споразумението да бъде заведен колективен иск срещу Запада

„А с Путин това е друг разговор. Путин трябва да дойде и да каже: „Скъпи приятели, (това съм аз) Владимир Владимирович!: „Да се помирим с вас. Но ще го направим по особено хитър начин: ще заведем колективен иск срещу Запада, Украйна и Русия заедно. И ще кажем едно прекрасно нещо: „Момчета! Дайте да…“

Водещата го прекъсва: Алексей, Западът не ни дължи нищо…

Олексий Арестович: Западът ни дължи всичко! Повярвайте ми.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: КритичноБГ и се абонирайте за нас в YouTube: Критично с Кардамски!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!