Васил Терзиев: Вариантът с Бахамите го имам отпреди. Ако съм искал да ида няма да чакам да побелея и сбръчкам

Помолен да коментира в НОВА думи в свое интервю, дадено за друга медия, а именно че се вижда на Бахамите след 10 години, и че намекът на това изречение подсказва, че „каквото и да стане в София, аз симим вариант „Б“ Васил Терзиев видимо се смути и отговори:

Аз този вариант съм си го имал доста преди да се занимавам с политика. (Ако) аз съм искал да ида на Бахамите и да си почивам съм имал всички възможности да го направя и не ми трябват 10 години работа и много бяла коса и бръчки, за да го постигна„.

Това по думите му било шега. „И е много тъжно, когато хората нямат никакво чувство за хумор„, каза видимо напрягащ се Терзиев.

Той не спря дотук и допълни: „За четири години, когато покажеш ти и екипа ти, че можете да управлявате по по-различен начин: по-честно, по-прозрачно и по-ефективно, тогава се отварят много врати за абсолютно всички. Ако някой иска да си почива, защото се е преуморил има тази възможност. Ако някой иска да се занимава с местна политика – има тази възможност. Но първо трябва да се озовещ на място, където можеш да направиш КАКВАТО И ДА Е промяна и впоследствие да се докажеш, като добър управленец„.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!