Пламен Соколов: Ще работя с цялата човешка воля, която притежавам за възраждане на града и селата в Община Драгоман

Като кмет на Община Драгоман ще работя с цялата човешка воля, която притежавам за възраждане на града и селата в общината! Това заявява кандидатът за кмет на Община Драгоман от партия „Възраждане“ – Пламен Соколов. Той е на 38 години, баща на две момиченца.

„Роден съм, израснах и продължавам да живея в Драгоман. По образование съм техник-геодезист. Имам над 15-годишен стаж като специалист в областта на високоповдигащата техника и механизация, логистичната и складова дейност в голяма международна компания. Като кмет на Община Драгоман ще работя с цялата човешка воля, която притежавам за възраждане на града и селата в Общината. Заедно с моят екип ще търсим и ще намираме решения на най-неотложните проблеми. Тези, които с години бяха неглижирани и в крайна сметка доведоха до демографски срив на града и обезлюдяването на селата ни“, показва Пламен проблемите, които са очевидни за всички в една от най-лошо управляваните общини в България.

„Ще се боря да създам така необходимите условия, нужни за превръщането на нашият град в желано място за живеене, а територията на общината предпочитана дестинация не само за съботно-неделен туризъм. Няма да бъде лесно! Години наред се пренебрегваха проблеми като инфраструктура, транспорт, образование, здравеопазване, инвестиции, които имат потенциала да доведат до нови работни места, туризъм, чистота“, посочи приоритетите, които кандидатът за кмет на Община Драгоман, за чието реализиране ще се бори.

„В областта на спорта приоритети в нашата работа ще бъдат разширяване капацитета на спортната зала в града, възстановяване на спортните съоръжения и тяхната превантивна поддръжка. Ще съсредоточим усилията си в задържането на младежите и децата, които искат да спортуват тук в нашата община. Също така ще се борим за възстановяването на мъжкия футболен отбор на Драгоман, който през сезон 2021/2022 година стана шампион на Областна група „София“, четвърто ниво в българския футбол, както и детско-юношеския състав, който е бъдещето на отбора, който ще възстановим“, заяви Пламен Соколов за един от последните поводи за гордост на драгоманчани, който за съжаление беше оставен без подкрепа от страна на общината.

Пламен Соколов е и водач на листата с общински съветници на партия „Възраждане“ на местните избори в Община Драгоман. Втора в листата е Наталия Спиридонова. Тя е на 52 години, има син и дъщеря.

Наталия Спиридонова

„Кандидатирам се за общински съветник, защото за мен основният проблем на нашата община, както и в цялата държава е демографски. Липсата на млади и образовани хора, специалисти в определени области се отразява изключително много на целият живот в Община Драгоман. Почти няма политики на местно ниво, които да не могат да допринесат за справянето с този проблем“, казва Наталия Спиридонова, която от 2 години живее в с. Мало Малово.

„Секторите, върху които ще насоча своя фокус в работата ми като общински съветник са транспорта, образованието, здравеопазването и социалната политика не само в областния град, но и във всички села от общината. Ще заложа на инвестицията в образованието на младите хора, данъчни облекчения и социални придобивки за младите семейства,, решили да останат да работят и отглеждат децата си тук. Ще се основа на добрия опит на други български общини за придобиване на мобилен лекарски кабинет, който да обслужва селата на общината, тъй като на практика достъпът до лекарска помощ там липсва от десетилетия. Запазването на човешкият потенциал чрез осигуряването на по-добри показатели за живот, са ключът към развитието на една община“, казва още Спиридонова.

Наталия има бакалавърска степен в специалността „Национална сигурност и антитероризъм“ от Висшето училище по сигурност и икономика в Пловдив и подготва защита на магистратура по специалността „История, кризи, конфликти и дипломация в световната политика“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Десислав Григоров

„Кандидатирах се за общински съветник на Община Драгоман, защото години наред гласа на обикновения човек остава нечут. Ще настоявам да бъде чут всеки един човек в тази община – и на постоянно живеещите, и на хората с временно местожителство, и на хората само с имоти и прихождащи от време на време, и дори на напълно чужди на общината хора, които има какво да кажат за нашата Община Драгоман“, казва Десислав Григоров, който е №3 в листата с общински съветници на „Възраждане“ за предстоящите местни избори на 29 октомври.

„Ще работя за културата и младежта, за да се опитам да спра упадъка на нашия край. За да го направим заедно по-приятен кът за младите хора, които да желаят да се върнат по родните си места или там където са живели техните предци. Аз го направих – не е толкова трудно! Кандидатирах се за общински съветник, за да защитавам справедливостта и да върна човечността, защото липсата им е осезаема“, казва 46-годишният журналист, който от 2017 г. живее в с. Круша и през последните 3 години, заедно със свои съмишленици са успели да възстановят дейността на Народно читалище Искра-1928 г. с. Круша.

„Имам дълбоко развито чувство за честност, справедливост и откритост. Това са моите принципите, по които се ръководя в действията си. Нямам зависимости или обвързаности на местно или каквото и да било друго ниво“, казва Венелин Георгиев – кандидат за общински съветник на предстоящите местни избори в Община Драгоман – №4 в листата с кандидати на партия „Възраждане“.

„С работата си в полза на обществото ще спомогна за това Драгоман, моето родно място – и като град, и като община – да се превърне в достойно, красиво и приветливо място за децата ни“, заявява 37-годишният Венелин Георгиев.

Най-младият кандидат за общински съветник от партия „Възраждане“ е 19-годишната Лили Петрова.

„Смятам себе си за човек, който може да поема отговорности и да брани всяка своя дума като поема последствията от това. Достойно е младите хора да сме с лице към решаването на възникналите проблеми, за да може след време децата ни да бъдат горди граждани на нашата България и доволни от постигнатото. Отворена съм за работа в екип за постигане на по-добри резултати. Максималист съм в постигането на целите си“, заяви Лили Петрова. Тя е студент е във Факултета по обществено здраве “Проф. Д-р Цекомир Воденичаров, дмн” към Медицинския университет в София със специалност медицинска сестра.

„Редно е всеки да разбере, че е време да направи своя избор, който ще му даде право да участва в управлението на населеното място, в което живее. В неделя на 29 октомври изберете №42, защото е време да възродим Драгоман“, казва в заключение Пламен Соколов, кандидатът за кмет на Община Драгоман от „Възраждане“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!