Инж. Коста Стоянов и неговите три любими места в град Варна

С видео в социалната мрежа Фейсбук инж. Коста Стоянов – кандидат за кмет от „Възраждане“, сподели с варненци кои са неговите три любими места във Варна.

Кои са те може да видите тук:

https://www.facebook.com/KostaStoyanov.vazrazhdane/videos/732262108948459

Инж. Коста Стоянов завършва промишлено и гражданско строителство в УАСГ – София и „Спортен мениджмънт“ в Националната спортна академия „Васил Левски“. От септември 2000 до януари 2018 година работи в Община Бяла на ръководни длъжности като директор на дирекция и заместник-кмет. Бил е и общински съветник.

От януари 2018 до октомври 2022 год. е изпълнителен директор на местна инициативна група „Долни чифлик и Бяла“, изпълняваща Стратегия за „Водено от общностите местно развитие“ (ВОМР) по Програмата за развитие на селските райони, Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и Оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност“. През това време са финансирани и изпълнени множество проекти на общините Долни чифлик и Бяла, проекти на местни НПО и на местни частни компании.

Той е външен експерт по ЗОП, включен в списъка на Агенция за обществени поръчки под уникален номер ВЕ-2178. Оценител е на проекти, финансирани по европейски програми. До 2018 година е член на Постоянната комисия на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) по Управление на средства от Европейските фондове. Той е и действащ футболен агент, вписан в регистъра на БФС, с осъществени трансфери на няколко български футболистки в чужбина и е с богат опит в организирането на големи спортни мероприятия.

Организирал е следните по-големи събития: Милан Джуниор Камп 2017 – детски футболен лагер с участието на над 130 деца от страната и чужбина; Интер Академи Камп 2018, 2019 и 2021 – детски футболни лагери с участието на общо над 300 деца от страната и чужбина, под ръководството на треньори от академията на Интер; Бяла Къп 2016, 2017 и 2018 – младежки футболни турнири с международно участие; Лекции за спортно кариерно развитие на деца и юноши. През 2022 година участва в предаването „Стани богат“, където печели 10 хиляди лева и стига до 12-ия въпрос за 20 хиляди лв.

На парламентарните избори през 2022 година е избран за народен представител в 48 Народно събрание от 3 МИР Варна, където е и председател на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление, и е член на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

На парламентарните избори през 2023 година отново е избран за народен представител в 49 Народно събрание от 3-ти МИР Варна от листата на „Възраждане“.

Инж. Коста Стоянов е кандидат за кмет на Варна, издигнат от „Възраждане“, и можете да му дадете доверието си на 29 октомври 2023 г. като изберете „Възраждане“ с номер 42 в бюлетината

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!