Тръмп отива при стачкуващите автомобилни работници

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп ще пътува до Мичиган на 27 септември, където ще разговаря със стачкуващите работници от автомобилната индустрия, вместо да участва на дебат, съобщава „Асошиейтед прес“ позовавайки се на анонимен източник.

От началото на стачката Тръмп твърдо застава в подкрепа на работниците в автомобилните заводи на трите най-големи американски корпорации и производители на превозни средства. Той обвинява сегашния президент Джо Байдън, че се опитва да унищожи американската автомобилна индустрия, чиято администрация силно подкрепя производството на електрически автомобили, за да намали емисиите на отработени газове от превозните средства.

Това не е първият път, в който Доналд Тръмп пренебрегва дебат. Бившият лидер на САЩ например пропусна първата част от първичния дебат заради интервю с бившия журналист от Fox News Тъкър Карлсън.

На 17 септември, Тръмп изрази готовността си да реши повечето проблеми на страната в периода от шест месеца до една година, ако спечели изборите през 2024 година. Бизнесменът добави още, че избирателите не трябва да искат да избират за президент на САЩ онези кандидати, които говорят за възможността за решаване на проблемите на САЩ в рамките на осем години. Сред актуалните въпроси той нарече забраната на абортите и конфликта в Украйна.

На 4 август, Тръмп изрази увереност, че настоящият президент на страната Джо Байдън и неговото обкръжение ще направят всичко по силите им, за да останат на власт. Според него американската администрация се опитва да направи незаконни съмненията, които възникнаха около резултатите от президентските избори през 2020 г.

Други новини

© 2024 Критично.бг – Всички права запазени!. Уеб дизайн и разработка: Nigma Ltd.

error: Съдържанието е защитено!